Beskär topp tips för att bygga en perfekt kroppsdel

Sommaren är en motsägelsefull säsong för många kvinnor. Ibland vill vi ha lite sexiga kläder, men ibland är vi inte så säkra på vår kroppsform. Vill du Visa din buk säkert? Var inte orolig! Här är några tips om gröda toppar för att göra din kropp proportion och linjer perfekt! Ha följande viktiga ord i åtanke:

1. nyckelord för petite flickor: Välj en enkel stil. Lär av Miroslava Duma, hon är inte bara en moderedaktör för den ryska basaren, men också dressing apoteos av petite flickor! Titta på hennes dressing stil och kroppen proportion som hon visar, kan du säga att hon är bara ca 1,5 meter hög? Omöjligt! Så, Petite damer, när du väljer gröda toppar, bör stilen vara så enkelt som möjligt som Miroslava Duma. Undvik fancy mönster och alltför många lager, vilket gör att du ser besvärligt.

2. nyckelord för “Paper-man”: gör en bra användning av silhuett. Många flickor drömmer om att ha en mager “match siffra”. Men i verkliga livet, Mager flickor tycker att det inte så lätt att klä sig som en super modell alls. För tunn och platt form gör att du verkar som om du inte har några kropps linjer. Och dina axlar kommer att visas bred och särskilt stark. Så “Paper-man”, måste du göra en bra användning av silhuetten av gröda toppar. Till exempel, när du väljer en topp, Använd silhuetten av en lotusblad kant så att den övre kroppen kommer att se mer riklig.

3. nyckelord för päron siffror: dra nytta av visuell spridning. En päron figur har ett större område mellan midja och knä än andra. Det innebär oftast att flickor som har tjocka ben eller fett höfter. Denna form behöver visuell spridning för att förbättra kroppen linjen. De bästa alternativen är gröda toppar av “X” design medan “H” design är en mycket dålig en. “X” kontur kan bygga en spridd och samordnad visuell effekt.

4. nyckelord för en hög siffra: var uppmärksam på skiktning. Tall flickor är dressing modeller? Faktiskt, livet kan vara grymt att höga flickor också. I själva verket, flickor som är bara hög, men vet inte hur man klär sig smart, ofta lockar konstigt, även oartigt ser från förbipasserande med sina iögonfallande höjd. Men lyckligtvis, tall flickor kan också njuta av många fördelar när man väljer toppar. De kan använda gröda toppar eller skjortor i flera lager för att skapa en superposition effekt. Därför kommer de att se ut som mode representanter och kommer att vara mer iögonfallande med sin höjd, på ett bra sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *